Σχετικά

Σχετικά


Το Preveza City Hotel είναι ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον επισκέπτη ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Πρέβεζας έχοντας άμεση και εύκολη πρόσβαση από τις εισόδους της πόλης. Το ξενοδοχείο είναι σε επαφή με το ιστορικό κέντρο της πόλης και τα καταστήματα. Ο χώρος υποδοχής σας προϊδεάζει για ένα ιδιαίτερα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με αντίκες που κοσμούν το ξενοδοχείο. Η ευχάριστη και φιλική  υποδοχή που θα λάβετε από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Τα δωμάτια του Preveza City Hotel θα σας φιλοξενήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντάς σας ένα χώρο που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας. Για τους επισκέπτες μας έχουμε προνοήσει την κάθε λεπτομέρεια όπως το δωρεάν γρήγορο ασύρματο δίκτυο στο οποίο έχετε πρόσβαση από όλα τα δωμάτια και χώρους του ξενοδοχείου, γρήγορη άφιξη και αναχώρηση, καθαριότητα δωματίων σε καθημερινή βάση, άνετο και φιλικό περιβάλλον, δωρεάν χρήση ποδηλάτου όπως και άλλες παροχές.

Preveza City Hotel Lobby

Ένα οικολογικό ξενοδοχείο. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου και η λειτουργικότητά του έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να εγγυώνται την ελάχιστη αρνητική περιβαλλοντική επιρροή. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Preveza City Hotel έχει βραβευτεί με το πιστοποιητικό Green Key. Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και απονέμεται στις μονάδες που πληρούν ένα σύνολο περιβαλλοντικών κριτηρίων. Η βράβευση με το Green Key καταδεικνύει την υπευθυνότητα της επιχείρησης απέναντι στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.

Τοποθεσία. Το Preveza City Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Πρέβεζας με εύκολη και άνετη πρόσβαση από τις εισόδους της πόλης και με άμεση πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την αγορά της. Επίσης, εύκολα προσβάσιμες είναι και οι αμέτρητες παραλίες του Νομού. Η πιο κοντινή παραλία της Πρέβεζας, η Κυανή Ακτή, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με το αυτοκίνητο, 1-2 λεπτά και μόλις 5-10 λεπτά περπατώντας από το ξενοδοχείο, έχει αμμώδη παραλία και καταγάλανα νερά. Η πόλη βρέχεται από τον κόλπο του Αμβρακικού του οποίου η είσοδος είναι το στενό πέρασμα μεταξύ Ακτίου και Πρέβεζας και το Ιόνιο Πέλαγος. Ο Αμβρακικός κόλπος είναι ένας από τους πιο γνωστούς υγροβιότοπους της Ελλάδας, ο οποίος προστατεύεται από την συνθήκη RAMSAR. Αξίζει να αναφέρουμε την υποθαλάσσια σήραγγα που ενώνει Πρέβεζα με Άκτιο. Η Πρέβεζα, απέχει περίπου 3 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου και μόλις 45 λεπτά οδικώς από την πόλη της Πάργας και 20 λεπτά από την πόλη της Λευκάδας. Είναι μια όμορφη πόλη με νεοκλασική αρχιτεκτονική, μαγευτική θάλασσα, γραφικές ψαροταβέρνες και επιβλητικά κάστρα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένο ιστορικό, πολιτισμικό ενδιαφέρον καθώς και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, αφού μπορεί να υπερηφανεύεται για τα αμέτρητα μνημεία της, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις εκπληκτικές παραλίες που απλώνονται στο μήκος της ακτογραμμής του Νομού και τους μοναδικούς οικολογικούς προορισμούς, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μια όμορφη διαμονή.