ThalassaSeasideRestaurant&Bar

ThalassaSeasideRestaurant&Bar


Në një mjedis të qetë dhe elegant përbri detit, me pamje përkarshi njerit nga bregdetet me të mira të Greqisë, në kalanë venecjane dhe në qytetin e Pargës, mund të shijoni kuzhinën mesdhetare fusion, e cila përfshin edhe pjata tradicionale, peshq të freskët dhe fruta deti. Në bar, përbri restorantit me të njejtën pamje dhe dekoracion të mrekullueshëm, mund të shijoni kafe, pije freskuese, snacks dhe koktejle. Përvoja kompletohet  me personelin e sprovuar dhe miqësor, si edhe me muzikën që iu shoqëron.


Events

Events të përjavshme

Pikësynimi ynë është që klientët tanë të shijojnë kuzhinën e kualitetit të lartë, si edhe të vijnë në kontakt me kulturën greke. Duke pasur një vizion të tillë ThalassaSeasideRestaurant&Bar organizon mbrëmje ku të ftuarit përjetojnë ritualin grek të gostisjes që nga kuzhina deri te muzika dhe vallzimi.

GreekNight
Një përvojë autentike, fantastike greke gostisjeje dhe argëtimi. Muzikë live greke dhe valle, bufe me shije të këndshme  greke BBQ dhe gjellë tradicionale.

 

Events vjetore

Mid August Beach Party

Çdo verë më 14 gusht organizohet argëtime nga ana e PargaBeachResort. Dj i ftuar posaçërisht, vallzim i madh, fishekzjarre dhe not natën janë elementët bazë të mbrëmjes së mrekullueshme.

Other Hotels of Mast Group: