ArmoniaSpa

ArmoniaSpa


Το PargaBeachResort iu ofron masazh miqëqenieje dhe relaksimi, si edhe shërbime për estetikën e duarve dhe të këmbëve.

Mund të kombinoni qëndrimin tuaj me momente relaksimi dhe trajtimi të trupit tuaj! Iu ofrojmë mundësinë t’i gëzoheni masazhit relaksues, terapisë aromatike, fytyrës, celulitit, e tj. Ia lini në dorë specialistit dhe ne do të kujdesemi për mirëqenien tuaj personale.

ArmoniaSpa janë të disponueshme gjithashtu shërbime për estetikën e duarve dhe të këmbëve si manikyr, pediker, semi-permanent duarsh dhe këmbësh, si edhe depilim për një lëkurë të butë dhe të ndritshme.

Mos hezitoni të shfrytëzoni shërbimet e disponueshme që iu ofrohen në ArmoniaSpa duke caktuar takim në reception të hotelit tonë.

Shndërrojmë qëndrimin tuaj në një përvojë të pashlyeshme ripërteritjeje.

Other Hotels of Mast Group: