Aktivitete

Aktivitete


Sportet detare

Mund të merrni me qira ose të ndiqni mësime  në lidhje me sportet e mëposhtme detare: WindSurf, WaterSki, Wakeboard, JetSki, Kayak, SUP, Sailing, Parasailing.

Waterski

Wakeboard

Parasailing

Tubes

Solo

Crazy UFO

Fly Fish

Petalo

Kanoe

S.U.P.

Yachting

Parga falë  vendndodhjes strategjike është e shkëlqyer për krucera njëditore.  Mund të vizitoni Paksus, Sybota dhe shumë destinacione të tjera të mrekullueshme. Komunikoni me ne në mënyrë që të organizojmë ekskursionin e përkryer.

Other Hotels of Mast Group: