Suita

Suita


Suita të disponueshme: 2 të rritur &3 fëmijë ose 4 të moshuar & 1 fëmijë

Suita të bollshme (50 metra katrorë) me të gjitha komoditetet:

Air condition – Ftohje / Ngrohje (e veçantë për çdo dhomë)Telefon për thirrje lokale dhe ndërkombëtareTelefon në banjë
Televizor flat 32’’ me frekuenca satelitoreDysheqe ortopedike CocomatPillowmenu
Mini BarIbrikPajisje prodhimi Çaji & kafeje
Produkte natyrale KorresRobdishanë dhe peceta plazhiMbulesa luksoze
TharëseKasafortë elektronikeInternet warless falas
Verandë ose ballkon privat

Other Hotels of Mast Group: