Dhoma Deluxe

Dhoma Deluxe


Dhoma të disponueshme  DeluxeRoom: 2 të rritur & 2 fëmijë ose 3 të rritur.

Dhoma të bollshme (32 metra katrorë) me të gjitha komoditetet:

Air condition – Ftohje / Ngrohje (e veçantë për çdo dhomë)Telefon për thirrje lokale dhe ndërkombëtareTelefon në banjë
Televizor flat 32’’ me frekuenca satelitoreDysheqe  ortopedike Coco-matPillowmenu
Mini BarProdukte natyrale KorresPeceta deti
Mbulesa luksozeTharëseKasafortë elektronike
Internet warless falasVerandë ose ballkon privat

Other Hotels of Mast Group: