Deluxe dhoma & Suita

Deluxe dhoma & Suita


Dhomat e Parga Beach Resort karakterizohen nga luksi dhe rehatia, të zbukuruara me dekor të hijshëm dhe mobilje të kualitetit të lartë, me synim që të kenë një koordinim absolut me fasaden neoklasike të bungallows. Do të përjetoni një përvojë fantastike gjumi në dysheqe ortopedike dhe ekologjike Cocomat me përzgjedhjen njëkohësisht dhe të jastekut që iu shkon për shtat nga Pillowmenu. Banja, prej mermeri të mrekullueshëm, është e pajisur me produkte  natyrale Korres. 

Dhoma Deluxe

Dhoma të bollshme (32 metra katrorë) me të gjitha komoditetet:

Lexoni më shumë…

 


Suita

Suita të bollshme  (50 metra katrorë) me të gjitha komoditetet:

Lexoni më shumë…

 


Suite Junior

Dhoma të bollshme (36 metra katrorë) me të gjitha komoditetet:

Lexoni më shumë…

 

Other Hotels of Mast Group: