Dasma

Dasma


Kjo ditë e veçantë duhet të jetë vërtet e veçantë dhe tiu përshtatet ju. Pejsazhi është magjik: Përbri detit me ujërat e pastërta të kristalta, rerën e artë, pamjen fantastike nga deti, kalaja venecjane e Pargës dhe kopshtet tejet të bukura. Të gjitha këto, lidhur dhe me përvojën dhe angazhimin tonë, janë garanci se dita e dasmës tuaj do të jetë e veçantë. Keni gjithashtu mundesinë të bëni dasmën tuaj buzë detit me ceremoni civile, në kishëzën përkarshi Pargës. Me përfundimin e ceremonisë do të shijoni pjata të shkëlqyera dhe do të argëtoni në ThalassaSeasideRestaurant and Bar. Dasma do tu përshtatet dëshirave dhe preferencave tuaja, përfshi menunë për darkën, muzikën, dekoracionin e tj.

E dimë se shpesh çiftet stresohen në lidhje me organizimin e dasmës, por në Parga Beach Resort nuk ka për të ndodhur. Ju do të relaksoheni dhe do të shijoni këto momente të veçanta, kurse ne do të kujdesemi për të gjitha gjërat e tjera. 

Komunikoni me ne për më shumë informacion.

Other Hotels of Mast Group: