Παραλία & Πισίνες

Παραλία & Πισίνες


Η παραλία μας ο Βάλτος είναι η πιο διάσημη και όμορφη παραλία στην Πάργα, με χρυσαφένια άμμο, κρυστάλλινα καθαρά νερά και καταπληκτική θέα στο Ενετικό κάστρο και στην πόλη της Πάργας. Μετά το κολύμπι μπορείτε να απολαύσετε το άψογο σέρβις μας στην παραλία. Καφέ, αναψυκτικά, κοκτέιλ, σνακς και πιάτα από την Mediterranean fusion κουζίνα από το Thalassa seaside Restaurant & Bar, ενώ είστε ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα σας.

Το Parga Beach Resort αναγνωρίζοντας ότι η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πιο διαδεδομένο διεθνές σύμβολο ποιότητας στον κόσμο και στο πλαίσιο των πρακτικών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει και αφορούν τόσο δράσεις, ενέργειες και προγράμματα κοινωνικού, περιβαλλοντολογικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα όσο και δράσεις, οι οποίες σχετίζονται με το σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, την ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου, το σεβασμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και πολλά άλλα, προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου η ακτή Βάλτος να πληροί όλα τα κριτήρια και να αποκτήσει «Γαλάζια Σημαία».

Η ακτή Βάλτος, εκτός από την αποδεδειγμένα εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης βάσει των μηνιαίων μετρήσεων που γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους από το ΥΠΕΚΑ, πληροί και τα υπόλοιπα 32 κριτήρια, τα οποία αναφέρονται σε  καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Είναι δεδομένο ότι η ένταξη της ακτής στο Διεθνές Πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες” θα διαφημίσει την παραλία και όλη την περιοχή γενικότερα, θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό ευαισθητοποιημένων επισκεπτών και θα ενισχύει στην πράξη την εικόνα μας ως σημαντικό τουριστικό προορισμό.
 
Είμαστε υπερήφανοι που για πρώτη χρονιά η ακτή "Βάλτος" την οποία διαχειρίζεται το Parga Beach Resort στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος "Γαλάζιες Σημαίες", συμμετέχει στο εν λόγω Πρόγραμμα και βραβεύθηκε, το έτος 2015, με την «Γαλάζια Σημαία».

Αναλυτικές πληροφορίες για το Διεθνές Πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης που είναι ο χειριστής του Προγράμματος για τις Ακτές της Ελλάδας eepf.gr/el/blueflag

 

Η πισίνα “Γάμμα”, το όνομα της προκύπτει από το σχήμα της που ομοιάζει με το γράμμα Γάμμα του ελληνικού αλφαβήτου, είναι μία όμορφη ήσυχη πισίνα κρυμμένη στους κήπους μας. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και να κάνετε δροσερές βουτιές.

H πισίνα “Ωμέγα”, που επίσης το όνομα της προέρχεται από το σχήμα της που είναι παρόμοιο με το γράμμα Ωμέγα του ελληνικού αλφαβήτου, είναι μοναδική πισίνα πάνω στη θάλασσα. Μπορείτε να απολαύσετε την καταπληκτική θέα στη θάλασσα και στο κάστρο είτε ξαπλωμένος στις ξαπλώστρες είτε στα τραπέζια γύρω από την πισίνα.

Η πισίνα "i" που το όνομά της προέρχεται από το σχήμα της που μοιάζει με το μικρό «i» του Αγγλικού αλφαβήτου, αποτελείται από μία πισίνα ενηλίκων και μία παιδική θερμαινόμενη. Βρίσκεται ανάμεσα στους κήπους μας και τα bungalows και είναι σχεδιασμένη με μοντέρνο design. Στην πισίνα «i» μπορείτε να απολαύσετε εσείς και τα παιδιά σας, την ηρεμία και την χαλάρωση σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Η πισίνα "i"

Other Hotels of Mast Group: